Politie zoekt getuigen van brandstichting

zondag 22 oktober 2017

Breda - De politie ontving zondagochtend 22 oktober rond 05.30 uur een melding van twee brandende auto’s op de Wuustwezelstraat. Het lijkt te gaan om brandstichting. De politie zoekt getuigen.

Toen de agenten de straat inreden, zagen zij inderdaad twee auto’s in brand staan. Buurtbewoners waren bezig met het blussen van de brand. Voordat de brand ontstond, zouden mogelijk drie verdachten met een jerrycan weggerend zijn in de richting van de Kasterleestraat. De voertuigen raakten zwaar beschadigd. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

De politie ontving eerder die nacht, rond 04.30 uur, een melding dat drie mannen in die straat een brandend voorwerp gooiden en wegrenden. Er werd uiteindelijk een benzinelucht waargenomen, maar geen brandend voorwerp of schade aangetroffen.

Was u getuige van dit incident? Of heeft u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van de Wuustwezelstraat? Neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden