Autoinbreker door goede samenwerking aangehouden

woensdag 31 mei 2017

Breda - Dinsdagavond is op de Rat Verleghstraat een man aangehouden voor een auto-inbraak eerder die middag op de Middellaan.

Een bewoonster van de Middellaan zag rond 15.50 uur vanuit haar woning dat een man in haar auto keek en plotseling een ruit insloeg. Hij trok het navigatieapparaat van het dashboard en rende weg naar de Nieuwe Dieststraat. De eigenaresse van de auto reageerde heel alert en maakte snel enkele foto's van de dief. Ze deed hierna aangifte bij de politie en appte de foto's naar de agenten, die de aangifte opnamen. De foto's werden onder de agenten verspreid.

Rond 18.50 uur zag het slachtoffer de dief weer op de Rat Verleghstraat en belde onmiddellijk de politie. Agenten reden met spoed naar deze locatie en belden ondertussen de vrouw, die vertelde dat twee mensen de man vasthielden. Toen de agenten aankwamen, werd hij aangehouden en geboeid. Het bleek te gaan om een 31-jarige inwoner uit Breda. De agent pakte daarna zijn telefoon en vergeleek de foto's, die eerder verspreid waren: "Ik zag dat de foto's duidelijk overeenkwamen met de kleding en het gezicht van de man. We hebben hem voor verhoor en verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek gebracht."

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden