Bredanaar aangehouden die dreigt met granaat

zaterdag 26 augustus 2017

Breda - Een 30-jarige Bredanaar is vrijdag 25 augustus 2017 omstreeks 19.00 uur met toestemming van de officier van justitie in zijn woning aangehouden voor bedreiging. De man had in een telefoongesprek met een medewerkster van een zorgverzekeraar gedreigd een granaat in het kantoor te gooien. Na zijn aanhouding is zijn woning op grond van de Wet Wapens en Munitie doorzocht. Er werd niets ter zake dienende aangetroffen.

De politie kreeg vrijdagmiddag een melding van een medewerker van een zorgverzekeraar dat een klant uit Breda telefonisch helemaal door het lint was gegaan. De man was boos geworden omdat een declaratie niet werd uitbetaald. Hij dreigde de medewerkster van het callcenter dat hij naar het kantoor zou komen en er een granaat in zou gooien. In overleg met de officier van justitie is besloten om direct op te treden omdat dit soort dreigementen niet getolereerd mogen worden. De verdachte werd aangehouden en zijn woning werd doorzocht. Er werd geen explosief aangetroffen.

De verdachte bekende in verhoor bij de politie de bedreiging. Achteraf heeft hij veel spijt van zijn daad, hij noemt het onverantwoord en stom, vooral in deze tijd. Met name voor vrouw die aan de telefoon was; zij was niet eens degene, die over de bewuste beslissing gaat. Hij moet verschijnen voor de officier van justitie tijdens een OM hoorzitting.

 

 

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden