Politie onderzoekt kogelgat Venneweide

zaterdag 16 september 2017

Breda - De politie trof zaterdag 16 september in een appartementencomplex op de Venneweide een kogelgat aan. De recherche doet onderzoek naar het incident.

Rond 07.00 uur kreeg de politie een melding van een mogelijk kogelgat in het trappenhuis van het appartementencomplex. In een van de ruiten werd een gat aangetroffen, waarvan later door technisch onderzoek is vastgesteld dat het een inslag van een kogel betreft. De omgeving rondom het complex werd ruim afgezet voor sporenonderzoek. 

Gedurende het sporenonderzoek werd in de groenvoorziening nabij het complex een aantal hulzen aangetroffen. Nabij deze hulzen vond de politie een fles. Het lijkt erop dat er gericht op dit voorwerp is geschoten en niet op personen, dan wel gebouwen. De recherche doet onderzoek naar het incident. 

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden