Twee mannen aangehouden na henneptip

maandag 3 juli 2017

Breda - Twee mannen zijn in een woning aan de Katerdonk aangehouden. Het huis lag vol hennep en dure spullen. Alles is in beslag genomen en het tweetal heeft wat uit te leggen.

Op zondag 2 juli 2017 kwam er informatie binnen bij de politie, in een woning aan de Katerdonk zou hennep verwerkt worden. Om 22.30 uur gingen verschillende politie-eenheden naar de woning. De woning werd rondom dichtgezet. Het lukte een agent om op afstand de woning in te kijken. Hij zag door heel de woning gedroogde hennep liggen. Twee mannen waren bezig dat te verpakken. Toen een andere agent aanbelde werden de lichten snel gedoofd. Maar de eerste agnet stond al op het balkon en klopte daar ook op de deur. De twee kozen eieren oor hun geld en opende de balkondeur. Het tweetal, 17 en 19 jaar uit Breda, zijn aangehouden. 

In totaal lag er ongeveer 35 kilo gedroogde hennep. Verder werden er spullen aangetroffen die gebruikt worden bij het verdelen en verhandelen van hennep zoals weegschalen, geldtelmachines en dergelijke. Alles is in beslag genomen. Ook dure gebruiksvoorwerpen zoals televisie, computers, telefoons en merkkleding die in de woning lagen zijn in beslag genomen omdat ze vermoedelijk verkregen zijn door crimineel geld. Voor de woning stond een huurauto die door de verdachten gebruikt wordt. Die auto is ook in beslag genomen. De huurder van de woning, die er niet was, zal later aan de tand gevoeld worden.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden