Politiehond Guti vindt verwarde inbreker in maisveld

donderdag 27 juli 2017

Breda - Een 25-jarige verwarde Oosterhouter is woensdag 26 juli 2017 omstreeks 20.13 uur na goed speurwerk van politiehond Guti in een maisveld op de Grintweg aangehouden ter zake woninginbraak danwel poging daartoe. Hij was via een raam een woning binnengedrongen en werd door de bewoonster bij thuiskomst overlopen.

De bewoonster verklaarde dat ze bij thuiskomst, na een rondje hardlopen, een vreemde man in de keuken aantrof. De man nam een koekje uit een pak en dronk uit een fles, die hij kennelijk zelf mee naar binnen had genomen. Hij zei dat hij een slaapplek zocht. De verbouwereerde aangeefster riep dat hij weg moest gaan, hetgeen hij deed. Na een zoekactie werd hij door de politie met diensthond Guti in een maisveld aangetroffen. Hij riep dat hij niet mee wilde werken en hield de fles daarbij in zijn handen. Hij is overmeesterd en aangehouden. Vermoedelijk was hij via een raam dat niet helemaal dicht zat naar binnen geklommen. Hij is bekend bij de politie en GGZ vanwege de psychische problemen die hij heeft. Er wordt overlegd om het over te dragen aan het zorgkader.  

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden