Sprundelaar aangehouden voor mishandeling

zondag 15 oktober 2017

Breda - Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum hebben zondag 15 oktober 2017 omstreeks 04.00 uur op de Visserstraat een 24-jarige man uit Sprundel aangehouden omdat hij een 18-jarige man uit Krabbendijke met een glas op het hoofd geslagen zou hebben. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling.

De aangever vertelde dat hij met drie vrienden in een bar stond. Ze kregen onenigheid met een andere groep stappers. Hij probeerde de boel te sussen en gebaarde dat ze rustig moesten blijven. Hij keek heel even om en voelde toen dat hij meerdere keren op zijn achterhoofd werd geslagen. Omstanders zagen dat de dader een glas op het hoofd van het slachtoffer kapot sloeg. De 18-jarige man uit Krabbendijke liep een verwonding op aan zijn linkeroor, zijn kleding raakte met bloed besmeurd. De 24-jarige man uit Sprundel, werd als verdachte aangehouden, hij  moest zich aan handen en een arm laten verbinden omdat hij daaraan gewond geraakt was. 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden