Mannen vluchten na aanrijden vrouw

donderdag 15 juni 2017

Breda - Een 21-jarige vrouw is aangereden op de Dr. Struyckenstraat door twee mannen op een motorscooter. De twee verdachten gingen er na het ongeval vandoor.

De vrouw werd aangereden rond 19.45 uur. Zij viel op de grond en verloor daarbij haar telefoon. Ook de scooterrijders vielen. Maar één van hen liep met de scooter aan de hand er vandoor naar de Verbeetenstraat. Daar trapte een getuige de scooter uit zijn hand. De verdachte had een mes en bedreigde daar deze getuige mee en kon zo ontkomen. Hij is later aangehouden in de wijk op de Dintelstraat op basis van een signalement en zijn verwondingen. Het mes is in beslag genomen. 

Getuigen wisten te melden dat na het ongeluk de telefoon van het slachtoffer door vermoedelijk de bijrijder van de scooter van de straat is gepakt. Deze bijrijder sprong daarna achterop bij een bekende op de fiets, maar zij werden van de weg gedrukt door een automobilist. De bijrijder is gevlucht in de wijk en wordt nog gezocht. De telefoon van de vrouw is van hand tot hand gegaan tussen verschillende betrokkenen. De laatste persoon die mogelijk deze telefoon in zijn bezit had is ook aangehouden. De bekende van de bijrijder is later op basis van signalement ook aangehouden.

De politie is een onderzoek gestart naar zowel het ongeluk als de diefstal van de telefoon. Ook wordt onderzocht of de motorscooter is gestolen.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden