Man gewond na schietincident

dinsdag 27 juni 2017

Breda - Een 40-jarige Roosendaler is maandagavond 26 juni rond 17.17 uur beschoten op de Scheldestraat. Daarbij raakte de man gewond.

De politie kreeg kort na het incident een melding binnen en agenten gingen direct naar de Scheldestraat toe. Omdat er geschoten zou zijn droegen ze kogelwerende vesten. De omgeving werd afgezocht, maar zowel de dader als slachtoffer waren spoorloos. Er is direct een buurtonderzoek gestart en de technische recherche heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan.

Het slachtoffer bleek uiteindelijk naar een ziekenhuis te zijn gegaan. Hij werd daar behandeld aan zijn verwondingen. De man heeft een verklaring afgelegd en de dader zou mogelijk een bekende van hem zijn.

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden