Auto-inbrekers op heterdaad aangehouden

woensdag 4 oktober 2017

Made - Op de Acaciastraat werd in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 oktober in een auto ingebroken. Een alerte getuige belde de politie, die kort hierop een 31-jarige man uit Tilburg en een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aanhield. Zij zitten vast voor verder onderzoek.

Een getuige meldde rond 03.00 uur een verdachte situatie, waarbij twee mannen uit hun auto stapten en vervolgens in geparkeerde auto’s keken. Ondertussen reden de agenten in de richting van de Acaciastraat. Op de Godfried Schalckenstraat zagen zij het verdachte voertuig rijden en hielden hier de twee verdachten aan. 

In een van de auto’s die op de Acaciastraat geparkeerd stond, bleek inderdaad ingebroken te zijn. De politie nam direct een aangifte op van de eigenaar. 

Bij een van de verdachten werd tijdens de fouillering zelfgemaakte wapens aangetroffen, waaronder een halve schaar met tape eromheen. Hiernaast troffen de agenten een gripzakje met een kleine hoerveelheid amfetamine en inbrekersgereedschap aan. De wapens, drugs en het gereedschap zijn in beslag genomen. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden