Kroegbezoeker aangehouden voor drugs- en wapenbezit

maandag 21 augustus 2017

Breda - Een buitenlandse man is zondag 20 augstus aangehouden voor drugsbezit. Hij had ook een creditcardmes bij zich wat in Nederland verboden is.

Een agent die op zondag rond 18.00 uur toezicht hield bij de wedstrijd NAC – PSV zag vier mannen uit een bus met Duits kenteken stappen. Zij waren onvast ter been en liepen naar het stadion aan de Rat Verleghstraat. Toen de wedstrijd was begonnen liep de agent bij een van de torens van het stadion en zag de mannen binnen bier drinken. Tijdens de rust viel het viertal hem weer op toen ze terug liepen naar hun auto, hij besloot ze te controleren omdat ze duidelijk onder invloed waren van drank. De Tsjechische bestuurder (30) van de wagen werd bevraagd. In de auto trof de agent verschillende doosjes aan met wiet.  De bestuurder werd daarvoor aangehouden. Tijdens de fouillering werd bij hem ook een kaartje ter grote van een creditcard gevonden wat een mes bleek te zijn. Deze messen vallen in Nederland onder de Wet Wapens en Munitie en zijn verboden. De drugs en het mes zijn in beslag genomen. De man is na verhoor met een boete naar huis gestuurd.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden