Man aangehouden voor heling

maandag 21 augustus 2017

Breda - In de wijk Haagsche Beemden is een man (32) aangehouden omdat hij op een elektrische fiets reed waarvan hij niet kon aantonen dat die van hem was.

De laatste tijd zijn er meerdere inbraken gepleegd in de wijk. Buurtbewoners in Kesteren en Muizenberg ontvingen hierover al een brief. Een agent reed zondag 20 augustus rond middernacht een extra surveillance door de wijk en zag een man die zich verdacht gedroeg. Hij liep een brandgang in op de Muizenberglaan en kwam er met een elektrische fiets weer uit. De agent hield de man aan voor diefstal van de fiets. De verdachte verzette zich waardoor de agent geweld moest gebruiken om hem te kunnen arresteren. De verdachte werd ingesloten op het politiebureau. Tijdens de fouillering had hij meerdere spullen bij zich die uit een auto leken te komen, waaronder een navigatiesysteem. Deze zijn in beslag genomen. Een andere agent zette het onderzoek voort en checkte de thuislocatie op het navigatiesysteem en reed naar de Petronella Moensstraat. Daar stond inderdaad een auto waar de ruit van was ingeslagen. De politie is een onderzoek gestart. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden