Politie houdt man aan die drugs en wapen bij zich heeft

donderdag 3 augustus 2017

Breda - Een melding van een verdachte situatie leidde donderdag 3 augustus tot de aanhouding van een 28-jarige man uit Breda. De politie trof bij hem verdovende middelen en een gasdrukwapen aan.

De agenten kregen rond 01.00 uur een melding van een verdachte situatie op de Mgr.Frenckenstraat. Een automobilist zou hier al geruime tijd met een draaiende motor staan. Toen de politie de auto aantrof, vroegen zij de bestuurder naar zijn legitimatiebewijs. Tijdens het gesprek bestond het vermoeden dat de man mogelijk onder invloed van verdovende middelen was. Toen de man zich niet kon legitimeren, voerden de agenten een fouillering uit. Bij deze fouillering werd een kleine hoeveelheid hard- en softdrugs aangetroffen. Hierop werd ook de auto doorzocht. Hierin troffen zij een gasdrukwapen aan. De drugs en het wapen zijn in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek. 

U kent uw buurt het beste. U weet wie uw buren zijn en in welke auto’s zij rijden. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig, neem geen risico's! Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden