Pop-up politiebureau tijdelijk onderkomen van wijkagent Biesdonk en Wisselaar

maandag 10 juli 2017

Breda - Wijkagent Jelle van Abeelen van de wijken Biesdonk en Wisselaar bemant in week 29 en 30 een pop-up politiebureau in een leegstaand pand in winkelcentrum Hoge Vucht. Wilt u iets kwijt over wat er speelt in uw buurt? Hebt u preventieadvies nodig? Kom dan tussen 17 en 30 juli naar het pop-up bureau, Moerwijk 19 in Breda.

Helemaal nieuw is het niet, wijkagenten in onder andere Rotterdam, Zwolle en Limburg maakten al eerder gebruik van een pop-up politiebureau. Maar in Breda en omgeving is het nog niet eerder gedaan. 

De Bredase wijkagent mag gedurende twee weken gebruik maken van een leegstaand pand in winkelcentrum Hoge Vucht. Overigens is hij niet de hele dag in het winkelcentrum of in het pop-up politiebureau te vinden, hij doet van daaruit zijn werk. 

De ervaring van wijkagenten uit andere delen van het land leert dat een pop-up politiebureau een goed middel is om het contact met bewoners te verbeteren, meer voeling te krijgen met wat er speelt in de wijken en eventueel tips te krijgen.

Wijkagent Jelle van Abeelen gebruikt het pop-up bureau donderdagavond 27 juli 2017 ook als uitvalsbasis voor het spel ‘Boef in de wijk’ dat hij die avond samen met wijkagent Dorien van den Boogaart (wijken Geeren-Noord en -Zuid) en bewoners uit de wijken wil spelen. Het spel begint om 18.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Tijdens het spel delen de spelers via social media informatie over verdachte situaties en mensen en proberen op die manier een ‘boef’ te vangen.

Wil je meer weten, meedoen of het spel op afstand volgen? Neem dan contact op met één van beide wijkagenten via:

* Twitter: @wa_geeren (Dorien van den Boogaart) en @wa_biesdonk (Jelle van Abeelen)

* Facebook: www.facebook.com/politiemarkdal

* Telefonisch: via 0900-8844 (dit nummer is 24 uur per dag / 7 dagen per week bereikbaar)

* www.politie.nl/mijn-buurt (als u uw postcode intoetst, vindt u uw wijkagent en kunt u een contactformulier invullen).

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Terheijden | 112 alarmeringen Terheijden | Goedkoop Tanken in Terheijden | Supermarkten in Terheijden | Weerbericht Terheijden